2009. május 14., csütörtök

The Sims 3 ajándékok



Egyre több információt, na és ajándékot kapunk a Sims 3 játékkal kapcsolatban, ahogy telik az idő. A Pre-Order-Pack megjelenésével már hozzájutottunk a tokhoz, az új szomszédság plakátjához, Sims 3-as matricához, a kiemelt családok bemutatásához és egy régimódi sportkocsi letöltéséhez.

Egy magazin júniusi számával pedig hozzájutunk egy The Sims 3 Beharangozó DVD-hez, amiben gyönyörű interaktív menüben mutatják be nekünk a várost, közben kapunk információkat a játékról, a családkészítésről, a szomszédságról, a karrierekről, láthatunk videókat, letölthetünk Sims 3 témájú képernyővédőket és kapunk ismét egy exkluzív letöltést, ami egy stílusos szövetminta a Sims 3-as bútorokhoz.

A Pre-Order-Pack(POP) tartalma és a Beharangozó DVD:


A Sims 3 VIP tagság jelentkezése során ismét kapunk két kódot, ami egy Sims 3-as pulóver és egy póló letöltésére jogosít fel minket. Ha pedig megérkezik a Gyűjtői kiadásunk, amit előrendeltünk, akkor ugyebár kapunk még egy 2GB-os Gyémánt Design pendrive-ot, Sims 3-as csengőhangot, Tippek-trükkök leírást és újabb exkluzív letöltéssel bővül ajándékaink sora, egy európai stílusú sportkocsi formájában.

Hát így szép az élet!:)

Én is megajándékozlak hát titeket egy újabb Sims 3-as videóval: